Bussklubb 19
14Nov/13Off

Rätt klädd för intervjun

Det finns mycket att säga när det kommer till det här med arbetsintervjuer. Att det är bra att förbereda sig och se till att man är påläst och har koll är en av de saker som är väldigt viktig om man ska få en bra arbetsintervju, och även saker som att se till att vara utvilad och komma i tid är av stor vikt för dina chanser att få jobbet du intervjuas för. Men en sak som många kanske inte tänker så mycket på är det här med kläderna. Vad du har på dig är väldigt viktigt, för dina kläder säger väldigt mycket om dig och de ger den som intervjuar dig deras första intryck. Metro har skrivit en bra artikel om det här med kläder på en arbetsintervju, där de bland annat ger tipset:

Män har tre olika kroppstyper, kvinnor nio. Välj en stil som passar din kroppstyp, då blir du både snyggare och stiligare. Acceptera också din ålder och de eventuella förändringar som har skett i din kropp för att få en stiligare look.

Om din garderob kanske inte tillhandahåller det som behövs för att du ska kunna se snygg och proffsig ut till din intervju är det en god idé att köpa nya kläder för arbetsintervjun. Om du har ont med kapital just för stunden kan det vara bra att ta ett snabblån med bra lånevillkor som du kan återbetala sedan när du får in pengar på kontot igen, det är verkligen värt det för att få till den där utstyrseln som kanske avgör om du får jobbet eller inte.